WEGENS VAKANTIE GEEN VERZENDINGEN MOGELIJK IN DE WEKEN 28 - 29 - 30 (8 - 30 JULI)

Wicanders

Wicanders

Wereldwijd marktleider op het gebied van zwevende kurkvloeren en wandkurk.

Armorim Revestimentos, wereldwijd marktleider op het gebied van kurkvloeren, neemt de natuur als uitgangspunt voor een betere toekomst. Het bedrijf ontwikkelt vloersystemen die het welzijn bevorderen zonder daarbij het milieu aan te tasten.

Amorim Revestimentos is vertegenwoordigd in meer dan 55 landen. Door haar internationale assortiment en merken is het bedrijf over de hele wereld bekend als innoverende producent van kwalitatief hoogwaardige, grensverleggende vloersystemen.

Onder de naam Wicanders, het topmerk van Amorim Revestimentos, worden al sinds 1868 vloeren vervaardigd. De inspiratie zijn pure grondstoffen uit de natuur die met behulp van moderne technieken worden verwerkt tot ecologische en stijlvolle vloeren van topkwaliteit.

Wicanders heeft een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van hoge kwaliteitsnomen en unieke, comfortabele vloersystemen. Het assortiment is afgestemd op de nieuwste interieurtrends en bedoeld voor toepassing in zowel de woningmarkt als commerciële marktsectoren.

Tegenwoordig heeft Amorim Revestimentos een exclusieve productie technologie en een multinationaal distributie netwerk dat zorgt dat men de vraag van de klant weet en zelfs vooraf hierop kan inspelen. Deze strategische posistionering, tesamen met de actie dat het gebruik van kurk bekleding promoot en het actieve programma om nieuwe oplossingen te ontwikkelen, garandeert het succes van de activiteit en de hoge penetratie van hun producten in de markt.

De bekledingen geproduceert binnen deze Business unit zorgen voor een unieke prepositionering:

  • gemakkelijk en snel te installeren (namelijk de niet verlijmde artikelen met het Corkloc lijmloze installatie systeem)
  • omgevingsvriendelijk - gemaakt van natuurlijke producten, zij staan voor energie besparing (isolerende capaciteit en warmte retentie)
  • gezond - de afwerklagen stoten vuil af, zodat zij bacteriën en schimmel tegengaan
  • geluidsbestendig - zij reduceren het transmissie geluid tussen en binnen compartimenten (respectievelijk impact en stapgeluid)
  • zij bieden natuurlijke thermische isolatie als ook het behouden van een hoge capaciteit thermische energie, dankzij het opnemen van kurk
  • comfortabel - het opgenomen kurk dempt de impact en verlicht de spanning op uw benen.
block
block
Min: €0 Max: €250

W-2000 2K projectlak 1ltr

2-componenten matte project kurklak

€52,60

W-2000 2K projectlak 5ltr

2-componenten matte project kurklak

€235,75
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »