WEGENS DE ZOMERVAKANTIE GEEN VERZENDINGEN MOGELIJK IN DE WEKEN 29 - 30 - 31 (13 JUL - 4 AUG)

De verschillende Toepassingen

Het natuurlijke matriaal heeft de perfecte eigenschappen voor gebruik in woon- en badkamper, hal en keuken. Kurk is namelijk gemakkelijk schoon te houden, het is vochtbestendig en voelt van nature heerlijk warm aan. De toepassingen die we met kurk kunnen maken zijn massief, zwevend en wand.

-------------------------- MASSIEF ------------------------

Massieve kurkvloeren onderscheiden zich in een 2-tal uitvoeringen. Volledig van kurk gemaakt tot wel 8 mm dik en massieve kurk gescheiden door een 3 mm MDF tussenlaag. Hiermee reduceert u eventuele doortekening van de ondervloer tot het minimum.

-------------------------- ZWEVEND ------------------------

In sommige gevallen, waar niet geplakt mag of kan worden, moet je kiezen voor de 'zwevende' kurkvloer. Deze kurkvloer heeft een istallatietechniek van de klik- of veeren een groefverbinding. Bij laatste type heb je meer keuze in kleuren en afmetingen.

---------------------------- WAND --------------------------

Kurkwanden zijn een uniek alternatief voor traditionele wandbekleding. Zelfs in de keuken en de badkamer! Het ecologische product biedt haar natuurlijke kwaliteiten zoals geluidsisolatie, vasthouden van warmte en waterafstotendheid.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »