WEGENS VAKANTIE GEEN VERZENDINGEN MOGELIJK IN DE WEKEN 28 - 29 - 30 (8 - 30 JULI)

Over ons

Kom kurk bekijken in onze vloeren-woonwinkel

Benieuwd geworden naar de ‘geheimen’ van de natuur?  Ervaar het in onze grote showroom in Doetinchem. Want zeg nou zelf, het is toch ook veel te moeilijk om een nieuwe vloer uit te zoeken van een proefstukje van 1m2? En hoe zal je bank daar op staan, en hoe IS dat randje dan precies afgewerkt...van een plaatje is dat zo moeilijk te zien. Een vloer is nogal een grote aandachtvrager in je huis en een keuze voor jaren. 

Kurk is sterk door de natuurlijk verende kracht. Het houdt warmte in uw huis binnen én is vochtwerend. Allergieën hebben geen kans en het onderhoud is makkelijk. En door de jaren heen is kurk gemoderniseerd en door speciale technieken en lakken in ieder interieur toe te passen. 

Kurkvloer.nl laat zien hoe alle voordelen van een natuurlijke vloer bij je in huis kan komen. Kijk ontspannen rond in onze huiselijke keuken op die sterke vloer met sierlijst, neem plaats bij de open haard en merk hoe warm een kamer is met kurk erin.  Kom luisteren naar het 'stille' van een kurkvloer, zie die kleurige vloer in de kinderkamer en onze kurkshow. Met een hapje en drankje 'beleef je het'!  Enne, speelplek voor kids!

Onze kurkvloeren-woonwinkel is de grootste van Nederland. Meer dan 550m2 kurkvloer. EN we bestonden in 2019 al 30 jaar! Ruime ervaring en kennis dus. Wij kleuren zelf in, zagen en faceteren, en leggen alles in eigen beheer. Volop ambacht dus !
 

Kurkvloer.nl met een nog ruimer kurk-assortiment. U bent van harte welkom online bij kurkvloer.nl, of op ons vertrouwde winkeladres in Doetinchem.
 

Inspiratie sfeerkamers

Onze vloeren-woonwinkel heeft meerdere sfeerkamers compleet ingericht met vele kurkvarianten, maar ook met muurkurk en raamdecoratie. Kom inspiratie opdoen!
 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »