WEGENS VAKANTIE GEEN VERZENDINGEN MOGELIJK IN DE WEKEN 28 - 29 - 30 (8 - 30 JULI)

Legwijzen

---------------------- Structuren ----------------------

De streek waar de kurkeik groeit, de tempratuur en de wijze waarop de kurk geperst wordt bepalen de basiskleur en structuur. Iedere tegelsoort krijgt zo zijn eigen unieke karakter en effect op kleuring. Op dit moment is er keuze uit meer dan 40 structuur mogelijkheden.

----------------------- Legwijzes -----------------------

Een kurkvloer kan in diverse motieven en patronen gelegd worden. Denk aan diagonaal, visgraat, hoek op hoek, bies en band, wildverband, halfsteenverband, 3-wisselende breedtes en romaans verband. (=7 verschillende maten in een patroon gelegd). In onze kurkvloeren-woonwinkel zie je ze allemaal.

Voorbeelden:

                                      


                                      


                                 

----------------------- Afwerking -----------------------

In de afwerking kan je kurkvloer helemaal 'eigen' worden gemaakt. Kurk is uitermate geschikt voor het invoegen van details. Zo kan een subtiele sierlijst net wat extra luxe gevoel geven. En de trendy dubbele rand laat ruimtes groter lijken. En natuurlijk is de plint van kurk in iedere hoogte verkrijgbaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »