WEGENS VAKANTIE GEEN VERZENDINGEN MOGELIJK IN DE WEKEN 28 - 29 - 30 (8 - 30 JULI)

Pallmann

Pallmann

ALLES VOOR UW VLOER

Pallmann is een merk van Unipro bv uit Haaksbergen. Met de merken Pallmann, UZIN, WOLFF, Arturo en codex levert Unipro een compleet assortiment voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloerbedekking, parket, tegels en natuursteen. 

Unipro is onderdeel van de Duitse Uzin Utz Groep. De Uzin Utz groep is net als Unipro toonaangevend in de vloerenbranche. Unipro denkt al ruim 50 jaar één of meerdere stappen vooruit. Wat zal de markt de komend jaren vragen? Hoe duurzaam zijn onze materialen? Wat kunnen we verbeteren?

Onze kennis en praktijkervaring delen wij graag met de gebruikers van onze producten. Wij zien het als deel van onze verantwoordelijkheid dat onze producten zo optimaal en efficiënt mogelijk worden ingezet.

Kortom: om samen een gezonde toekomst tegemoet te zien, investeren wij in onze producten, mensen en bedrijfsprocessen. Met als resultaat: minimale belasting van onze omgeving én tevreden opdrachtgevers.

block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »