WEGENS VAKANTIE GEEN VERZENDINGEN MOGELIJK IN DE WEKEN 28 - 29 - 30 (8 - 30 JULI)
Klantenservice
Kurkvloer.nl
Fabriekstraat 30
7005 AR  Doetinchem
Nederland
Email: [email protected]

Tel: 0314-370450

K.v.K.: 78564263
BTW nr: NL 8614.51739.B01
 

U KUNT VAN MAANDAG T/M ZATERDAG OP AFSPRAAK BIJ ONS TERECHT TUSSEN:

10.00u en 19.00u. Bel: 0314 - 34 47 66  of mail op [email protected]

VEEL GESTELDE VRAGEN:

 
Kan kurk overal geplaatst worden?
 
Ja, kurk kan overal geplaatst worden, zelfs in vochtige ruimtes zoals een badkamer, mits de kurkvloer na de plaatsing gelakt wordt zodat alle voegen gedicht zijn. Kurk zelf is vochtbestendig, de contactlijm waarmee de kurk geplaatst wordt niet. Door de vloer te lakken na de plaatsing, voorkomt men dat het vocht op de lijm komt.
 
Wanneer gebruik ik best een zwevende vloer en wanneer een verlijmde? 
 
Zwevende vloer:
 
Kan toegepast worden op alle ondergronden, maar vooral op houten ondergronden omdat deze nooit vlak en egaal zijn. De houten ondergronden zijn blijvend levend omdat hout een levend product is. Wij adviseren geen zwevende (kurk) vloeren op vloerverwarming!
 
Verlijmde vloer:
 
Verlijmde vloeren worden enkel geplaatst op chape die steeds geëgaliseerd moet worden en vragen steeds een korrelvrij, egale en blijvend droge ondergrond, massief kurk kan zonder problemen op vloerverwarming.
 
Is kurk altijd bruin? 
 
Ja, kurk is altijd in zijn natuurlijke kleur, bruin, te verkrijgen, maar wij hebben ook een zeer uitgebreid kleurengamma ter beschikking voor onze klanten.
 
Is kurk makkelijk zelf te plaatsen? 
 
Zwevende vloeren met kurkClick - Systeem zijn sneller en gemakkelijker dan ooit te installeren. De panelen zijn gemakkelijk en lijmloos aan elkaar te sluiten en te leggen op de bestaande vloer. Geen speciaal gereedschap, lijm of spijkers zijn nodig gedurende de installatie. De nauwkeurigheid van het KurkClick - Systeem vermijdt aanpassingen tijdens de installatie en is bovendien direct klaar voor gebruik. Ideaal voor doe-het-zelvers!
 
Het vast aan de ondergrond verlijmen van de kurktegels is nog steeds erg populair als vloeroplossing. Deze vloeren zijn ontwikkeld om snel en gemakkelijk aan de ondervloer verlijmd te worden op een droge en egale ondervloer.
U kan bij ons de juiste materialen en een vakkundige uitleg krijgen om uw plaatsing tot een goed einde te brengen.
 
Hoe lang gaat een kurkvloer mee? 
 
Een kurk vloer gaat levenslang mee, wel dient de lak na verloop van tijd en afhankelijk van het gebruik en de onderhoud van uw kurk, vervangen te worden.
 
Wat zijn de voordelen van kurk? 
 
Snelle en gemakkelijke installatie met het KurkClick - Systeem
 
Duurzaamheid : met de unieke kurkstructuur en slijtvaste toplaag, weerstaat een Procork vloer jaren van gebruik en behoud haar uitstraling.
 
Stil : de kurkstructuur staat garant voor geluidsreductie en reduceert de geluidsoverdracht tussen en binnen de ruimtes.
 
Comfortabel : de schok absorberende eigenschappen van kurk zorgen voor een drukverlichting van voeten, gewrichten, benen en rug.
 
Warm : de natuurlijke thermische isolatie maakt kurkvloeren aangenaam om op te lopen, zelfs met blote voeten.
 
Gezond : kurkvloeren hebben een vuilafstotende toplaag en creëren zo een gezondere en meer hygiënische omgeving.
 
Makkelijk in onderhoud : een stofzuiger en dweil zijn de enige benodigdheden teneinde de kurkvloer haar mooie uitstraling te laten behouden.
 
Milieuvriendelijk : kurk is een natuurproduct en ecologisch zeer verantwoord!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »