Kijk ook eens bij onze sale, PVC-klik vloeren nu voor € 24,95 p/m²

Wood Resist

Wood Resist

Bent u op zoek naar een pvc vloer die comfortabel warm aan de voeten is en die heel erg stil is? Dan bent u bij Kurvloer.nl op het juiste adres. De Wood Resist vloeren hebben door hun speciale combinatie met kurk deze unieke en comfortabele eigenschappen in zich.

wicanders vinyl comfort opbouw

De pvc vloeren van Wood Resist zijn opgebouwd  met 2 lagen kurk. Dit heeft als voordeel dat de vloer een enorm comfort biedt. Denk hierbij aan meer warmte, dus geen koude pvc vloer meer. En natuurlijk geluid. Door het absorptie vermogen van de kurklagen is het klikgeluid en contactgeluid flink gereduceerd. Verder hebben alle Wood Resist vloeren een Klik verbinding waardoor u het gemakkelijk zelf kunt leggen. 

De collectie bestaat uit diverse planken en tegel structuren. In onze showrooms hebben de gehele collectie op grote showborden en hebben wij diverse showvloeren liggen waar u het comfort. de stilte en de warmte van de kurk/pvc vloer kunt ervaren.

block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »