Kijk ook eens bij onze sale, PVC-klik vloeren nu voor € 24,95 p/m²

Cork Essence

Cork Essence

Verrassende dessins met het comfort van kurk.

Het inrichten van een modern interieur met stijl en persoonlijkheid begint met een mooie en expressieve vloer. Door verschillende vormen van natuurlijk kurk toe te passen en te combineren hebben onze professionals en trendsetters een unieke collectie ontworpen. Het interieur wordt op een nieuwe manier benaderd, in harmonie met de natuur en menselijke emoties. 

De stijl, aantrekkingskracht en het raffinement van deze zuiver natuurlijke motieven  maakt het mogelijk om een authentieke en karakteristieke sfeer te creëren.

  

Corktech technology

Wicanders heeft dankzij de innovatieve Corktech-technologie in de loop der jaren kurken wand- en vloerbedekking ontwikkeld met unieke eigenschappen.
Door gebruik te maken van een unieke meerlagenstructuur die de meest geavanceerde technieken met de unieke natuurlijke eigenschappen van kurk combineert, werd een hoogwaardige kwaliteitsvloer bekomen. Zo heeft men de perfecte combinatie bereikt van schoonheid, comfort en duurzaamheid.

 

In 2016 is het Nederlands assortiment behoorlijk gereduceerd. Alle andere wicandersvloeren

zijn leverbaar in portugal, bij voorraad 3 weken, bij productie 6 tot 8 weken en minimale afname is 2 pallets. Bel voor beschikbaarheid: 0610-867370 
block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »