Kurk digitaal

Kurk digitaal

In de wereld van ‘fake’ en ‘foppen’ blijkt een houten vloer al heel vaak geen echte houten vloer meer te zijn.

De in hoge resolutie digitaal bedrukte kurkvloer van de Vita Classic collectie vormt daarop geen uitzondering, alleen houden we het in tegenstelling tot vele andere ‘hout-alternatieven’ milieuvriendelijk. Alle comfort van een heuse kurkvloer, maar de optiek van een houten vloer.

Toepassingen:
– Alle vertrekken (ook natte ruimtes indien nagelakt)
– Renovatie (geringe dikte)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Vita - Loc collectie staat voor een digitale print van parket op een toplaag van 3 mm kurk. Dat betekent een designvloer die nog stiller en warmer is. De plank is uitgerust met een toplaag van 3 mm kurk op een mdf-drager en geïntegreerde ondervloer.

De planken hebben rondom een zgn. vellingkant en zijn afgewerkt met een zeer slijtvaste hotmelt laag. Deze is dan ook makkelijk te plaatsen met behulp van een loc-klicksysteem. De afmetingen zijn: 1746 x 194 x 13.5mm.

De Vita collectie word dan ook wel eens ‘de stille laminaat’ genoemd. Geen last meer van het typische getik van laminaat en geniet van een warme en stille vloer. Een maximum aan comfort dus, met extra verlichting voor gewrichten en rug. Met de bredere panelen creëer je ook makkelijk een homogene vloer. De designs variëren van klassiek tot modern.

block
block
Min: €0 Max: €5

Geen producten gevonden...

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »